Top 40 legtöbb szavazattal rendelkező link > Bor - wyw.hu

Szponzorált linkek
Sümegi és Fia Pincészet
http://www.sumegi.hu

Minden látógatónknak büszkén mutatjuk meg 7 hektáros ültetvényünket.A több mint 200 méter hosszú pincerendszerben a látogatóknak alkalmuk nyílik megismerkedni a világ bortermelő országaival, boraikkal, és a magyar borvidékekkel is.

Sümegi és Fia Pincészet
Szeremley Pincészet
http://www.szeremley.com/

Központi telephelyünk Badacsonytomaj Fő u. 51-53. alatt található. Eredetileg borászatnak épült, majd az 1970-es évektől Az Etüd (Pepsi Cola) üzeme lett. Ekkor több könnyű szerkezetű és a környezettől elütő stílusú épület is épült a területen.

Szeremley Pincészet
Istvándy Pincészet
http://www.istvandy-pinceszet.hu/

A pince és az egyedi vendéglátás emlékezetes helyszíne, baráti társaságoknak,családi ünnepeknek, céges rendezvényeknek,üzleti megbeszéléseknek.

Istvándy Pincészet
Pálffy Pince
http://www.palffypince.hu/

Pincénk és szőlőterületeink a Balaton-felvidéki borvidéken, a Káli medencében, a Fekete-hegy déli lejtőin a Kishegy, Cserekút, Kisgyepű és Csákvölgy dűlőiben fekszenek.

Pálffy Pince
Nyakas Pince
http://www.nyakas.hu

Pincészetünknek a Nyakas-hegy lábánál meghúzódó kicsiny település ad otthont, amelyet nemes egyszerűséggel "Tök"-nek hívnak. A Budai borvidéki körzet szőlő- és borkultúrája évszázados múlttal, gazdag hagyományokkal rendelkezik.

Nyakas Pince
Bársonyos-Mór Borászat
http://barsonyos-wine.fw.hu/

Az Ászár-Nezsmélyi és a Móri borvidéken tevékenykedő pincészetet két már korábban is szőlőtermeléssel foglalkozó, vállalkozó szellemű szakember hozta létre, Balázs Sándor növényvédelmi mérnök és Gesztesi János kertészmérnök.

Bársonyos-Mór Borászat
Spiegelberg Borpince
http://www.spiegelberg.hu/

Spiegelberg Borpince a jövőben csak koncentrált, nagy értékű borokat kíván előállítani. Csak saját termesztésű hagyományos szőlőfajtákat - olaszrizling, juhfark és furmint - dolgoz fel, és fahordós érlelés után tölt palackba.

Spiegelberg Borpince
Holborozzunk.hu
http://www.holborozzunk.hu/

Borkóstolás, borturizmus, bortúra, pincelátogatás, borvidékek.

Holborozzunk.hu
Deluxe Magazin
http://www.deluxe.hu/

Deluxe Életmód Magazin - Bor - Párlat rovat.

Deluxe Magazin
Tokaj.hu - Borklub
http://www.tokaj.hu/magyar/borklub/index.php

Legyen borász, rajongó, vagy fogyasztó, az Ön szava hallgatásra lel olyanok közt, akik szintén elkötelezettek Tokaj felé.

Tokaj.hu - Borklub
Bortároló rendszerek
http://www.rundumwein.com/

Bortároló rendszerek, borszentély, boltozatos pincék, online shop. Az ARCave márka honlapja, amelynek célja hogy az Európai Unió területén élő borbarátokat kiszolgálja és hozzásegítse őket a borgyűjtés fényűző és szenvedélyes világában való barangoláshoz

Bortároló rendszerek
Európai Borlovagrend Soproni Legátusa
http://sopronilovag.hu/1024.768.html

Európai Borlovagrend Magyarországi Konzulátusa - Győr-Moson-Sopron Megyei Legátus.

Európai Borlovagrend Soproni Legátusa
Celartec Rt. Helicave borospincék
http://www.celartec.hu/

Utólag is beépíthető borospince - egy hét alatt! Borospince építés.

Celartec Rt. Helicave borospincék
Kalla Miklós Aranykoszorús Kádármester
http://www.kalla.hu/

Több mint 20 szakképzett kádárral készítem a termékeimet, melyeket nemcsak Magyarországon, hanem Európa legtöbb országában (Németország, Franciaország, Olaszország, Spanyolország) értékesítek és van vásárlóm az Egyesült Államokban és Nyugat Ausztráliában

Kalla Miklós Aranykoszorús Kádármester
Budai Borszalon
http://www.budaiborszalon.hu/

1113 Budapest, Tas Vezér u. 16. Borkóstoló, rendelés.

Budai Borszalon
Esszencia Borszaküzlet
http://chipart.addel.hu/

Immár több mint 600 féle magyar bor közül válogathat garantáltan a legjobb árakon! Webáruház.

Esszencia Borszaküzlet
Boregyetem
http://www.boregyetem.hu/

Vélemények borászatokról, fesztiválok, lexikon, borvidékek, szőlőfajták, jogszabályok, állás, bornaptár, közhasznú szervezetek, apró, receptek, sajtok, szivarok, párlatok, hírek, borász arcképcsarnok.

Boregyetem
Könyvek a Librinél
http://www.libri.hu/konyv/gasztronomia/?pr_type=book&text=bor

Bor szakkönyvek, borral kapcsolatos könyvek.

Könyvek a Librinél
Turay Pincészet - Baj
http://www.turaypince.hu/

A szőlőművelését és a borászati munkákat Turay István vezeti. A minőségi szőlőművelést és bor készítést a megalapozott tudás és az elhivatottság teszi lehetővé, ezt bizonyítják a már elért eredményeik.

Turay Pincészet - Baj
Hangyál Pincészet és vendégház - Nyúl
http://www.hangyal.hu/

A Pannonhalmi borvidéken elhelyezkedő közel 2 ha saját szőlőterület terméséből készítjük borainkat. A családi pincészetünk folyamatosan kis lépésekben újabb és újabb korszerű alacsony kordonos szőlőterületeket telepítünk.

Hangyál Pincészet és vendégház - Nyúl
Fazekas borpince
http://www.somlopezsgo.hu/

A Fazekas család vásárhelyi őseit már évszázadok óta somlói szőlősgazdák, vincellérek között találjuk. A Somló első szakképzett borásza is a családból került ki az 1800-as években, a mostani tulajdonos dédöregapja személyében.

Fazekas borpince
Tóth Pincészet - Kőszeg
http://www.tothpinceszet.hu/

Ültetvényeink a Kőszegi-hegység legszebb dűlőiben vannak. Nagyrészük a város legnagyobb összefüggő szőlőterületén, a Kövi-dűlőben találhatók.

Tóth Pincészet - Kőszeg
Étterem.wyw.hu
http://etterem.wyw.hu/

Baranya megye - Étterem, Bács-Kiskun megye - Étterem, Békés megye - Étterem, Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Étterem, Budapest - Étterem, Csongrád megye - Étterem , Ételrendelés Online, Fejér megye - Étterem, Győr-Moson-Sopron megye - Étterem...

Étterem.wyw.hu
Ősi Gábor Pincészet
http://www.osipince.hu/

Ősi Családi Pincészet és Szőlőbirtok. Vállalkozásunk, az Ősi Gábor Pincészet Villányban található és fő tevékenységi körünk a szőlőtermesztés és az ebből készült kiváló minőségű borokkal való kereskedelem. Részletes termékkínálatunkat webáruházunkban megtekintheti, ahol akár rögtön, gyorsan és kényelmesen le is adhatja megrendelését, csupán néhány kattintással. Kínálatunkban vörös és fehérborok, valamint rosék is megtalálhatók, úgy ahogy száraz, félédes, édes és desszertborok is. A szolgáltatásainkra vonatkozó részletekkel kapcsolatban keresse fel weboldalunkat, ahol megtekintheti a pincészetünkről készített fotókat is! Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.

Ősi Gábor Pincészet
Csányi Pincészet
http://www.csanyipince.hu/

Van kivételes mikroklímánk. Bordeaux-éval vetekszik. Van gazdagon termő földünk. A természet bőkezű ajándéka. Van büszke hagyományunk.

Csányi Pincészet
Ludányi Pince - Gyöngyöstarján
http://www.ludanyipince.hu/

A Ludányi pince családi vállalkozás, amely 15 éve foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal Gyöngyöstarjánban a Mátrai borvidéken.

Ludányi Pince - Gyöngyöstarján
Lőrincz Pincészet
http://www.regeloborhaz.hu/

Lőrincz Pincészet - Regélő Borház és Csárda.

Lőrincz Pincészet
Szőke Mátyás & Zoltán Pincészet
http://www.szokematyas.hu/

A fehérborokat - fajtától függően - irányított hűtött erjesztés után palackos, nagy-, illetve kisfahordós (barrique) érleléssel készítjük. A vörösborok héjon erjesztéssel készülnek Kékfrankos, illetve Cabernet fajtákból.

Szőke Mátyás & Zoltán Pincészet
Sarok Pince - Györköny
http://www.utikonyv.hu/0-release-2/objektumok/8060/index-1.html

Györköny a Duna közelében Tolna megyében található. A falu keleti felén helyezkedik el a 310 présházból álló pincefalu. A XVIII. században a Rajna vidékéről érkező telepesek alapozták meg a szőlő- és borkulturát.

Sarok Pince - Györköny
Tokaj Kereskedőház Zrt.
http://www.tkrt.hu/

Cégünk a Tokaj Kereskedőház Részvénytársaság 1993. január 1-jén alakult. Jelenleg is a legnagyobb borászati és borkereskedelmi vállalkozása a Tokaji zárt és történelmi borvidéken.

Tokaj Kereskedőház Zrt.
Borok és borvidékek szakmai szemmel
http://www.herczegagnes.com/

Honlap a minőségi borokról, borvidékekről a londoni WSET intézet diploma szakos hallgatójának, Herczeg Ágnesnek a tollából. Borvidékek, borászok, borok és szőlők a világ minden borvidékéről.

Borok és borvidékek szakmai szemmel
Vörösborok.hu
http://vorosborok.hu/

Kedves Látogató! Egyre többen érdeklődnek a vörösborok iránt, még többen választják kikapcsolódásként a pince látogatásokat, borkóstolókat. Tartalmas beszélgetések, vidám baráti összejövetelek méltó kisérője lehet néhány palack jó bor. Aktuális programok ajánlásával szeretnénk segíteni Nektek abban, hogy csak a borok élvezetére kelljen koncentrálnotok, a többit nyugodtan bízzátok ránk! Játékainkban értékes borokat, borcsomagokat nyerhettek! Ha van egy kedvelt borászod, pincészeted és nem olvastál még róla, kérlek ajánld nekünk! "A vörösbor nem tűri a magányos ivót. Cimbora kell hozzá, vidám történetek, régi nóták, asszonyokra emlékeztetőek, kártya és muzsika..." (Rejtő Jenő)

Vörösborok.hu
Pálinka-Bor-Labor
http://www.palinkabor-labor.lapunk.hu/

Pálinka és bor gyártásához szükséges üvegeszközök és laborüvegek értékesítése. (Kínáló, mérőhenger, szeszfokoló, mérce, folyadék hőmérő, mustfokoló(hőmérős,sima), borfokoló, tejfokoló, akkumulátor fajsúlymérő, fagyálló fajsúlymérő, hűtő, lepárló, kotyogó lopó (0.5L/1L) szelepes lopó (0.5L/1L), főzőpohár, mérőlombik, lombik/állólombik, petróleum lámpa, mintavevő stb...)

Pálinka-Bor-Labor
Varga Borbarát Pincészet
http://egerszalokvargapince.hu/

A Varga Borbarát Kft. 2000-ben alakult családi vállalkozásként Egerszalókon. Jelenleg 25 hetktár saját szőlőterületünk van, és közel ekkora területről vásárolunk különböző fajtájú szőlőket. Vörösfajtáink, melyeket egytől egyig fahordókban érlelünk, kitűnő alapot képeznek az Egri Bikavér készítéséhez. 3500 hl tárolókapacitással, valamint 100 hl-től egészen a 200 l-es barique hordóállománnyal látványos pinceágban tároljuk borainkat. A 3500 hl-es mennyiséget 2300 hl ászok tér, valamint a műanyag és kór acél tartályokból álló 1700 hl-es tárolótér teszi ki. A legjobb évjáratú borainkat barique hordókban érleljük, majd palackban tároljuk. Borkóstolást, pincelátogatást igény szerint kisebb rendezvényeken élőzenével is tarkítva vállalunk. A hőforrás vonzóereje feltétlen biztosítékot jelent terveink megvalósításában, mivel az egész komplexum az oda vezető úton helyezkedik el.

Varga Borbarát Pincészet
Petrény Borpanzió
http://www.petrenybor.hu/

A történelmi egri borvidéken, Egerszalókon várja vendégeit a rusztikus hangulatú Petrény Borpanzió. Ízélmények, borkalandok valamint Egerszalók termálfürdői és sódombjai várják a különlegességre vágyó vendégeket.

Petrény Borpanzió
Lics Pincészet
http://www.licspince.hu

A Szekszárdi Borvidéken feldolgozót építettünk, hogy a bor minőségére a kezdetektől figyelni tudjunk. Zomba-Szentgálszőlőn lévő 10 hektár szőlőültetvényünkről származó, illetve a szomszédos ültetvényekről felvásárolt borszőlő itt kerül feldolgozásra.

Lics Pincészet
Vinea Borkereskedés - Webáruház
http://www.vineabt.hu/

A Vinea Borkereskedés azoknak szeretne segítségére lenni a honlapon található információkkal és a webáruház folyamatosan bővülő kínálatával, akik a hozzáértő magyar borászok által előállított minőségi borokat szeretik, fogyasztják.

Vinea Borkereskedés - Webáruház
Istvándy Jenő Pincészete - Szentbékkálla
http://www.istvandy.eoldal.hu/

Pincészetünk Magyarország legnagyobb tavának, a Balatonnak északi partján fekszik, a szépségéről és természeti kincseiről híres Káli medence szívében, Szentbékkállán. A család jelenleg 10 hektár szőlőterületen gazdálkodik, és főként a borvidéken csodálatos ízeket adó Chardonnay, Olaszrizling és Királyleányka szőlőfajtákkal dolgozik, melyből több évjárat és technológiai eljárással készült borszekció is helyet kap a palettán. Célunk, hogy az országra és a borvidékre jellemző borászati tradíciókat megőrizve és a modern technikákat és technológiákat felvonultatva kiváló és egyedi borokat hozzuk létre, hogy minden alkalomra – kezdve a baráti beszélgetésektől egészen a különleges ünnepekig – a megfelelő bort tehessük az Önök asztalára.

Istvándy Jenő Pincészete - Szentbékkálla
Törzsasztal
http://www.torzsasztal.com/

Borászati, gasztronómiai Magazin.

Törzsasztal
Magyarbor.net
http://magyarbor.net/

A Piratewine Kft. széleskörű szolgáltatásaival a reprezentációs ajándékkészítéstől a borfutárszolgálaton keresztül a rendezvényszervezésig bezárólag minden borral kapcsolatos tevékenységben szerepet vállal.

Magyarbor.net
Sümegi és Fia Pincészet
http://www.sumegi.hu

Minden látógatónknak büszkén mutatjuk meg 7 hektáros ültetvényünket.A több mint 200 méter hosszú pincerendszerben a látogatóknak alkalmuk nyílik megismerkedni a világ bortermelő országaival, boraikkal, és a magyar borvidékekkel is.

Sümegi és Fia Pincészet
Szeremley Pincészet
http://www.szeremley.com/

Központi telephelyünk Badacsonytomaj Fő u. 51-53. alatt található. Eredetileg borászatnak épült, majd az 1970-es évektől Az Etüd (Pepsi Cola) üzeme lett. Ekkor több könnyű szerkezetű és a környezettől elütő stílusú épület is épült a területen.

Szeremley Pincészet
Istvándy Pincészet
http://www.istvandy-pinceszet.hu/

A pince és az egyedi vendéglátás emlékezetes helyszíne, baráti társaságoknak,családi ünnepeknek, céges rendezvényeknek,üzleti megbeszéléseknek.

Istvándy Pincészet
Pálffy Pince
http://www.palffypince.hu/

Pincénk és szőlőterületeink a Balaton-felvidéki borvidéken, a Káli medencében, a Fekete-hegy déli lejtőin a Kishegy, Cserekút, Kisgyepű és Csákvölgy dűlőiben fekszenek.

Pálffy Pince
Nyakas Pince
http://www.nyakas.hu

Pincészetünknek a Nyakas-hegy lábánál meghúzódó kicsiny település ad otthont, amelyet nemes egyszerűséggel "Tök"-nek hívnak. A Budai borvidéki körzet szőlő- és borkultúrája évszázados múlttal, gazdag hagyományokkal rendelkezik.

Nyakas Pince
Bársonyos-Mór Borászat
http://barsonyos-wine.fw.hu/

Az Ászár-Nezsmélyi és a Móri borvidéken tevékenykedő pincészetet két már korábban is szőlőtermeléssel foglalkozó, vállalkozó szellemű szakember hozta létre, Balázs Sándor növényvédelmi mérnök és Gesztesi János kertészmérnök.

Bársonyos-Mór Borászat
Spiegelberg Borpince
http://www.spiegelberg.hu/

Spiegelberg Borpince a jövőben csak koncentrált, nagy értékű borokat kíván előállítani. Csak saját termesztésű hagyományos szőlőfajtákat - olaszrizling, juhfark és furmint - dolgoz fel, és fahordós érlelés után tölt palackba.

Spiegelberg Borpince
Holborozzunk.hu
http://www.holborozzunk.hu/

Borkóstolás, borturizmus, bortúra, pincelátogatás, borvidékek.

Holborozzunk.hu
Deluxe Magazin
http://www.deluxe.hu/

Deluxe Életmód Magazin - Bor - Párlat rovat.

Deluxe Magazin
Tokaj.hu - Borklub
http://www.tokaj.hu/magyar/borklub/index.php

Legyen borász, rajongó, vagy fogyasztó, az Ön szava hallgatásra lel olyanok közt, akik szintén elkötelezettek Tokaj felé.

Tokaj.hu - Borklub
Bortároló rendszerek
http://www.rundumwein.com/

Bortároló rendszerek, borszentély, boltozatos pincék, online shop. Az ARCave márka honlapja, amelynek célja hogy az Európai Unió területén élő borbarátokat kiszolgálja és hozzásegítse őket a borgyűjtés fényűző és szenvedélyes világában való barangoláshoz

Bortároló rendszerek
Európai Borlovagrend Soproni Legátusa
http://sopronilovag.hu/1024.768.html

Európai Borlovagrend Magyarországi Konzulátusa - Győr-Moson-Sopron Megyei Legátus.

Európai Borlovagrend Soproni Legátusa
Celartec Rt. Helicave borospincék
http://www.celartec.hu/

Utólag is beépíthető borospince - egy hét alatt! Borospince építés.

Celartec Rt. Helicave borospincék
Kalla Miklós Aranykoszorús Kádármester
http://www.kalla.hu/

Több mint 20 szakképzett kádárral készítem a termékeimet, melyeket nemcsak Magyarországon, hanem Európa legtöbb országában (Németország, Franciaország, Olaszország, Spanyolország) értékesítek és van vásárlóm az Egyesült Államokban és Nyugat Ausztráliában

Kalla Miklós Aranykoszorús Kádármester
Budai Borszalon
http://www.budaiborszalon.hu/

1113 Budapest, Tas Vezér u. 16. Borkóstoló, rendelés.

Budai Borszalon
Esszencia Borszaküzlet
http://chipart.addel.hu/

Immár több mint 600 féle magyar bor közül válogathat garantáltan a legjobb árakon! Webáruház.

Esszencia Borszaküzlet
Boregyetem
http://www.boregyetem.hu/

Vélemények borászatokról, fesztiválok, lexikon, borvidékek, szőlőfajták, jogszabályok, állás, bornaptár, közhasznú szervezetek, apró, receptek, sajtok, szivarok, párlatok, hírek, borász arcképcsarnok.

Boregyetem
Könyvek a Librinél
http://www.libri.hu/konyv/gasztronomia/?pr_type=book&text=bor

Bor szakkönyvek, borral kapcsolatos könyvek.

Könyvek a Librinél
Turay Pincészet - Baj
http://www.turaypince.hu/

A szőlőművelését és a borászati munkákat Turay István vezeti. A minőségi szőlőművelést és bor készítést a megalapozott tudás és az elhivatottság teszi lehetővé, ezt bizonyítják a már elért eredményeik.

Turay Pincészet - Baj
Hangyál Pincészet és vendégház - Nyúl
http://www.hangyal.hu/

A Pannonhalmi borvidéken elhelyezkedő közel 2 ha saját szőlőterület terméséből készítjük borainkat. A családi pincészetünk folyamatosan kis lépésekben újabb és újabb korszerű alacsony kordonos szőlőterületeket telepítünk.

Hangyál Pincészet és vendégház - Nyúl
Fazekas borpince
http://www.somlopezsgo.hu/

A Fazekas család vásárhelyi őseit már évszázadok óta somlói szőlősgazdák, vincellérek között találjuk. A Somló első szakképzett borásza is a családból került ki az 1800-as években, a mostani tulajdonos dédöregapja személyében.

Fazekas borpince
Tóth Pincészet - Kőszeg
http://www.tothpinceszet.hu/

Ültetvényeink a Kőszegi-hegység legszebb dűlőiben vannak. Nagyrészük a város legnagyobb összefüggő szőlőterületén, a Kövi-dűlőben találhatók.

Tóth Pincészet - Kőszeg
Étterem.wyw.hu
http://etterem.wyw.hu/

Baranya megye - Étterem, Bács-Kiskun megye - Étterem, Békés megye - Étterem, Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Étterem, Budapest - Étterem, Csongrád megye - Étterem , Ételrendelés Online, Fejér megye - Étterem, Győr-Moson-Sopron megye - Étterem...

Étterem.wyw.hu
Ősi Gábor Pincészet
http://www.osipince.hu/

Ősi Családi Pincészet és Szőlőbirtok. Vállalkozásunk, az Ősi Gábor Pincészet Villányban található és fő tevékenységi körünk a szőlőtermesztés és az ebből készült kiváló minőségű borokkal való kereskedelem. Részletes termékkínálatunkat webáruházunkban megtekintheti, ahol akár rögtön, gyorsan és kényelmesen le is adhatja megrendelését, csupán néhány kattintással. Kínálatunkban vörös és fehérborok, valamint rosék is megtalálhatók, úgy ahogy száraz, félédes, édes és desszertborok is. A szolgáltatásainkra vonatkozó részletekkel kapcsolatban keresse fel weboldalunkat, ahol megtekintheti a pincészetünkről készített fotókat is! Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.

Ősi Gábor Pincészet
Csányi Pincészet
http://www.csanyipince.hu/

Van kivételes mikroklímánk. Bordeaux-éval vetekszik. Van gazdagon termő földünk. A természet bőkezű ajándéka. Van büszke hagyományunk.

Csányi Pincészet
Ludányi Pince - Gyöngyöstarján
http://www.ludanyipince.hu/

A Ludányi pince családi vállalkozás, amely 15 éve foglalkozik szőlőtermesztéssel és borászattal Gyöngyöstarjánban a Mátrai borvidéken.

Ludányi Pince - Gyöngyöstarján
Lőrincz Pincészet
http://www.regeloborhaz.hu/

Lőrincz Pincészet - Regélő Borház és Csárda.

Lőrincz Pincészet
Szőke Mátyás & Zoltán Pincészet
http://www.szokematyas.hu/

A fehérborokat - fajtától függően - irányított hűtött erjesztés után palackos, nagy-, illetve kisfahordós (barrique) érleléssel készítjük. A vörösborok héjon erjesztéssel készülnek Kékfrankos, illetve Cabernet fajtákból.

Szőke Mátyás & Zoltán Pincészet
Sarok Pince - Györköny
http://www.utikonyv.hu/0-release-2/objektumok/8060/index-1.html

Györköny a Duna közelében Tolna megyében található. A falu keleti felén helyezkedik el a 310 présházból álló pincefalu. A XVIII. században a Rajna vidékéről érkező telepesek alapozták meg a szőlő- és borkulturát.

Sarok Pince - Györköny
Tokaj Kereskedőház Zrt.
http://www.tkrt.hu/

Cégünk a Tokaj Kereskedőház Részvénytársaság 1993. január 1-jén alakult. Jelenleg is a legnagyobb borászati és borkereskedelmi vállalkozása a Tokaji zárt és történelmi borvidéken.

Tokaj Kereskedőház Zrt.
Borok és borvidékek szakmai szemmel
http://www.herczegagnes.com/

Honlap a minőségi borokról, borvidékekről a londoni WSET intézet diploma szakos hallgatójának, Herczeg Ágnesnek a tollából. Borvidékek, borászok, borok és szőlők a világ minden borvidékéről.

Borok és borvidékek szakmai szemmel
Vörösborok.hu
http://vorosborok.hu/

Kedves Látogató! Egyre többen érdeklődnek a vörösborok iránt, még többen választják kikapcsolódásként a pince látogatásokat, borkóstolókat. Tartalmas beszélgetések, vidám baráti összejövetelek méltó kisérője lehet néhány palack jó bor. Aktuális programok ajánlásával szeretnénk segíteni Nektek abban, hogy csak a borok élvezetére kelljen koncentrálnotok, a többit nyugodtan bízzátok ránk! Játékainkban értékes borokat, borcsomagokat nyerhettek! Ha van egy kedvelt borászod, pincészeted és nem olvastál még róla, kérlek ajánld nekünk! "A vörösbor nem tűri a magányos ivót. Cimbora kell hozzá, vidám történetek, régi nóták, asszonyokra emlékeztetőek, kártya és muzsika..." (Rejtő Jenő)

Vörösborok.hu
Pálinka-Bor-Labor
http://www.palinkabor-labor.lapunk.hu/

Pálinka és bor gyártásához szükséges üvegeszközök és laborüvegek értékesítése. (Kínáló, mérőhenger, szeszfokoló, mérce, folyadék hőmérő, mustfokoló(hőmérős,sima), borfokoló, tejfokoló, akkumulátor fajsúlymérő, fagyálló fajsúlymérő, hűtő, lepárló, kotyogó lopó (0.5L/1L) szelepes lopó (0.5L/1L), főzőpohár, mérőlombik, lombik/állólombik, petróleum lámpa, mintavevő stb...)

Pálinka-Bor-Labor
Varga Borbarát Pincészet
http://egerszalokvargapince.hu/

A Varga Borbarát Kft. 2000-ben alakult családi vállalkozásként Egerszalókon. Jelenleg 25 hetktár saját szőlőterületünk van, és közel ekkora területről vásárolunk különböző fajtájú szőlőket. Vörösfajtáink, melyeket egytől egyig fahordókban érlelünk, kitűnő alapot képeznek az Egri Bikavér készítéséhez. 3500 hl tárolókapacitással, valamint 100 hl-től egészen a 200 l-es barique hordóállománnyal látványos pinceágban tároljuk borainkat. A 3500 hl-es mennyiséget 2300 hl ászok tér, valamint a műanyag és kór acél tartályokból álló 1700 hl-es tárolótér teszi ki. A legjobb évjáratú borainkat barique hordókban érleljük, majd palackban tároljuk. Borkóstolást, pincelátogatást igény szerint kisebb rendezvényeken élőzenével is tarkítva vállalunk. A hőforrás vonzóereje feltétlen biztosítékot jelent terveink megvalósításában, mivel az egész komplexum az oda vezető úton helyezkedik el.

Varga Borbarát Pincészet
Petrény Borpanzió
http://www.petrenybor.hu/

A történelmi egri borvidéken, Egerszalókon várja vendégeit a rusztikus hangulatú Petrény Borpanzió. Ízélmények, borkalandok valamint Egerszalók termálfürdői és sódombjai várják a különlegességre vágyó vendégeket.

Petrény Borpanzió
Lics Pincészet
http://www.licspince.hu

A Szekszárdi Borvidéken feldolgozót építettünk, hogy a bor minőségére a kezdetektől figyelni tudjunk. Zomba-Szentgálszőlőn lévő 10 hektár szőlőültetvényünkről származó, illetve a szomszédos ültetvényekről felvásárolt borszőlő itt kerül feldolgozásra.

Lics Pincészet
Vinea Borkereskedés - Webáruház
http://www.vineabt.hu/

A Vinea Borkereskedés azoknak szeretne segítségére lenni a honlapon található információkkal és a webáruház folyamatosan bővülő kínálatával, akik a hozzáértő magyar borászok által előállított minőségi borokat szeretik, fogyasztják.

Vinea Borkereskedés - Webáruház
Istvándy Jenő Pincészete - Szentbékkálla
http://www.istvandy.eoldal.hu/

Pincészetünk Magyarország legnagyobb tavának, a Balatonnak északi partján fekszik, a szépségéről és természeti kincseiről híres Káli medence szívében, Szentbékkállán. A család jelenleg 10 hektár szőlőterületen gazdálkodik, és főként a borvidéken csodálatos ízeket adó Chardonnay, Olaszrizling és Királyleányka szőlőfajtákkal dolgozik, melyből több évjárat és technológiai eljárással készült borszekció is helyet kap a palettán. Célunk, hogy az országra és a borvidékre jellemző borászati tradíciókat megőrizve és a modern technikákat és technológiákat felvonultatva kiváló és egyedi borokat hozzuk létre, hogy minden alkalomra – kezdve a baráti beszélgetésektől egészen a különleges ünnepekig – a megfelelő bort tehessük az Önök asztalára.

Istvándy Jenő Pincészete - Szentbékkálla
Törzsasztal
http://www.torzsasztal.com/

Borászati, gasztronómiai Magazin.

Törzsasztal
Magyarbor.net
http://magyarbor.net/

A Piratewine Kft. széleskörű szolgáltatásaival a reprezentációs ajándékkészítéstől a borfutárszolgálaton keresztül a rendezvényszervezésig bezárólag minden borral kapcsolatos tevékenységben szerepet vállal.

Magyarbor.net
Hirdetések
Oldal leírása
bor.wyw.hu: Bor katalógus: Bor honlapok, magyar borok és magyar borvidékek bemutatása. Magyar borászatok, borászati kellékek és borturizmus.
Gyűjteményünkben 353 válogatott bor témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 353 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 21214