A szerkesztő ajánlatai > Bor - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: A szerkesztő ajánlatai > 2 weboldal. Kategória leírása: Borral, borászatokkal kapcsolatos ajánlataim gyűjteménye.

bor.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Borok és borvidékek szakmai szemmel
http://www.herczegagnes.com/

Honlap a minőségi borokról, borvidékekről a londoni WSET intézet diploma szakos hallgatójának, Herczeg Ágnesnek a tollából. Borvidékek, borászok, borok és szőlők a világ minden borvidékéről.

Borok és borvidékek szakmai szemmel
Bordalok
http://operahazyborlovagok.hu/

A videók között található néhány bordal. Az együttes tagjai először (több mint húsz éve) Czidra L. és L. Kecskés A. zenekaraival léptek fel közösen. Önálló triójuk, az „Operaházy Borlovagok” (korábban „Canti Amorosi” régi zene együttes) koncerteket adott többek között a Miskolci Operafesztiválon, a Győri- és Pápai Barokk Fesztiválokon, a Nyírbátori Zenei Napokon, a Művészetek Völgyében, a Balatonfüredi Borfesztiválon, a Múzeumok Őszi Fesztiválján a Nemzeti Múzeumban, a Bartók Emlékházban, New York Palotában, Tokaj, Sárospatak, Balatonfüred, Balatongyörök és egyéb borvidékek borfesztiváljain. Gyakori vendégek különböző fesztiválokon.

Bordalok
Hirdetések
Oldal leírása
bor.wyw.hu: Bor katalógus: Bor honlapok, magyar borok és magyar borvidékek bemutatása. Magyar borászatok, borászati kellékek és borturizmus.
Gyűjteményünkben 353 válogatott bor témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 353 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 21221