Borportál, borászati portálok > Bor - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Borportál, borászati portálok > 16 weboldal. Kategória leírása: Borportálok, bor oldalak, borászati portálok gyűjteménye.

bor.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Borospince.hu
http://borospince.hu/

A borospince.hu internetes portált a borospincék hazai és külföldi népszerűsítése érdekében fejlesztettük. Lehetőséget szeretnénk biztosítani a borospincék számára, hogy minél könnyebben elérhetőek és felkereshetőek legyenek a borkedvelők számára.

Borospince.hu
Borportál
http://www.borportal.hu/

Borkultúra, gasztronómia, borturizmus. Hírek, cikkek, borászatok, szálláshelyek, éttermek, vinotékák...

Borportál
Borászat.hu
http://www.boraszat.hu/

Hírek, adatbázis, jog, borklub, ajánlók, fórum.

Borászat.hu
Boregyetem
http://www.boregyetem.hu/

Vélemények borászatokról, fesztiválok, lexikon, borvidékek, szőlőfajták, jogszabályok, állás, bornaptár, közhasznú szervezetek, apró, receptek, sajtok, szivarok, párlatok, hírek, borász arcképcsarnok.

Boregyetem
Bormustra
http://www.bormustra.hu/

Első hazai Internet portál, amely Magyar bor témakör teljes körű bemutatására vállalkozott.

Bormustra
Tokaj.hu
http://www.tokaj.hu/magyar/index.php

Webáruház, borklub, borászatok, hírek, programok, galéria, fórum...

Tokaj.hu
Borászportálok
http://www.villanyiborasz.hu/

Borászoknak, borkedvelőknek, borturistáknak. Hírek, cikkek, események, fórum, galéria...

Borászportálok
Vörösborok.hu
http://vorosborok.hu/

Kedves Látogató! Egyre többen érdeklődnek a vörösborok iránt, még többen választják kikapcsolódásként a pince látogatásokat, borkóstolókat. Tartalmas beszélgetések, vidám baráti összejövetelek méltó kisérője lehet néhány palack jó bor. Aktuális programok ajánlásával szeretnénk segíteni Nektek abban, hogy csak a borok élvezetére kelljen koncentrálnotok, a többit nyugodtan bízzátok ránk! Játékainkban értékes borokat, borcsomagokat nyerhettek! Ha van egy kedvelt borászod, pincészeted és nem olvastál még róla, kérlek ajánld nekünk! "A vörösbor nem tűri a magányos ivót. Cimbora kell hozzá, vidám történetek, régi nóták, asszonyokra emlékeztetőek, kártya és muzsika..." (Rejtő Jenő)

Vörösborok.hu
BORTERASZ.HU - online borrendelés
http://www.borterasz.hu

A borterasz.hu segítségével közvetlenül a pincészetektől rendelhető bor, illetve a felhasználók közvetlenül a borásztól, vagy más látogatóktól juthatnak információhoz. A közvetlen értékesítésnek köszönhetően mindenki jobban jár, mintha kereskedőktől vásárolna. A bor frissen, egyenesen a pincéből érkezik, nem áll heteket, hónapokat polcokon. A borteraszon egy helyen közvetlenül mutatkoznak be a pincészetek, saját maguk szerkesztette oldalakkal, képekkel, hírekkel.

BORTERASZ.HU - online borrendelés
Bor - neked
http://www.bor-neked.hu/

Underground kibernetikus vinotéka.

Bor - neked
Borkémek
http://www.borkem.hu/

Borászatról, szőlőszétről, pincékről egy kicsit más stílusban. Heti rendszerességgel kerülnek fel hozzánk új tesztek és igyekszünk minél több pincészetet meglátni, az ott tapasztaltakat megosztani.

Borkémek
Borszemle
http://www.borszemle.hu/

Célunk egy olyan független honlap létrehozása volt, amelyen a borokról véleményt alkothatnak a regisztált látogatók. Hamarosan több ezer minőségi bor leírása lesz olvasható, regisztrált felhasználóink saját tapasztalatból írt beszámolóival...

Borszemle
Bortéka - magyar borok - sok képpel, videóval - online rendelés.
http://www.borteka.hu/

Borászok és családi borgazdaságok szövetkezése arra, hogy a borok ideális tárolóhelyükről - a borospincéből - közvetlenül jussanak el hozzám, hogy az asztalomra tudjam varázsolni ízlésemnek legmegfelelőbb borokat, hogy vendégeim úgy érezzék magukat, mintha az ország legismertebb sommelierje ajánlaná nekik a borokat! Speciális borösszeállítások személyre, eseményre szabottan. Kézműves Prémium borok a magyar borvidékekről. Ismertető videók.

Bortéka - magyar borok - sok képpel, videóval - online rendelés.
Borkorzó
http://www.borkorzo.hu/index.php

Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz borokat igyunk. A borkorzó.hu borászati portál létrehozásával célunk, hogy érdekes híreket, újdonságokat szolgáltassunk a boréletből, valamint tapasztalatainkat megossszuk kedves látogatóinkkal.

Borkorzó
Borfesztival.com-hogy ne maradj le semmiről
http://borfesztival.com

A borfesztival.com az országban megrendezésre kerülő borfesztiválokról ad információkat. Borfesztivál bemutatások, élménybeszámolók, borhoz kapcsolódó egyéb érdekességek és hírek találhatók az oldalon. Célunk, hogy az aktuális információk könnyen elérhetővé váljanak az érdeklődők számára, és így járuljunk hozzá a hazai fesztivállátogatás fellendüléséhez.

Borfesztival.com-hogy ne maradj le semmiről
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
bor.wyw.hu: Bor katalógus: Bor honlapok, magyar borok és magyar borvidékek bemutatása. Magyar borászatok, borászati kellékek és borturizmus.
Gyűjteményünkben 353 válogatott bor témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 353 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 21221