Borturizmus > Bor - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Borturizmus > 11 weboldal. Kategória leírása: Borturizmus: Borturizmussal kapcsolatos oldalak gyűjteménye, a magyar borturizmus bemutatása..

bor.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Holborozzunk.hu
http://www.holborozzunk.hu/

Borkóstolás, borturizmus, bortúra, pincelátogatás, borvidékek.

Holborozzunk.hu
Wine Routes
http://www.wineroutes.hu/

A magyarországi borutak oldala.

Wine Routes
Hungary Wines
http://www.hungary-wines.com/

Magyar borturizmus portál. Borászatok, szállásadók, gasztronómia, borszaküzletek, pincészetek, programajánló.

Hungary Wines
ÚtiSúgó - Bortúrák
http://www.utisugo.hu/bortura

Bortúra, szállás, programok, étterem...

ÚtiSúgó - Bortúrák
Juhfark bortúra
http://www.juhfark-bortura.hu/

Meghitt családi hangulatú borkóstolási lehetőség. Juhfark, Rizling, Hárslevelű, mind tölgyfahordóban érlelt tiszta szőlőlevek, melyben felfedezheti a bor életérzését.Szintén hagyományhű, bográcsban vagy kemencében készült meleg ételekkel, valamint saját vágású hideg "disznóságokkal" és házi savanyúsággal tudjuk a remek borok amúgy is kellemes hangulatát fokozni.

Juhfark bortúra
Szent Orbán Panzió és Borozó - Zalakaros
http://www.szentorban.com

A Szent Orbán Borozó és Panzió nem csupán kényelmes szállást kínál vendégeinek. A zavartalan pihenés érdekében mindenről gondoskodunk, amire vágynak. Zalakaroson és környékén sok érdekes látnivalóval is várjuk vendégeinket a nyugodt pihenés lehetősége mellett. Tágas terasz, szőlőhegyek csendje és panorámája teszik teljessé a vendégek kikapcsolódását.

Szent Orbán Panzió és Borozó - Zalakaros
Bacchus Hotel - Bormúzeum étterem
http://bacchushotel.hu/

Bortúra szervezése a Bacchus Hotel jóvoltából Keszthelyen! Ha szeretne Ön is részt venni bortúránkon, jelentkezzen hozzánk! A Bacchus Bormúzeum bemutatja a 22 magyarországi borvidéket, valamint több mint 800-féle eszközt, melyek 2-300 évesek, és használatuk a szőlő- és borkultúrához kapcsolódik.

Bacchus Hotel - Bormúzeum étterem
Petrény Borpanzió
http://www.petrenybor.hu/

A történelmi egri borvidéken, Egerszalókon várja vendégeit a rusztikus hangulatú Petrény Borpanzió. Ízélmények, borkalandok valamint Egerszalók termálfürdői és sódombjai várják a különlegességre vágyó vendégeket.

Petrény Borpanzió
Borkóstolás a Szigetközben
http://www.szigetkozportal.hu/hu/gasztroturizmus/borvacsora/

Borkóstolási és borvacsora lehetőség a Borclub Étterem és Vinotékában. Közel 260 féle bor található meg a kínálatban. Az étterem Mosonmagyaróvár szívében a turisták által gyakran látogatott Szt. László téren található.

Borkóstolás a Szigetközben
Albert Családi Pince
http://www.albertpince.hu

A honlap célja, hogy minél több információt adjunk az érdeklődő borkedvelőknek a csodálatos lukácsházi szőlőskertünkről, családunkról, szőlőterületeinkről, borainkról. Történetünkön és a fotókon keresztül nyerjenek bepillantást életünkbe, látogassanak el hozzánk, ízleljék meg finomabbnál-finomabb borainkat, borkorcsolyáinkat.

Albert Családi Pince
Borturizmus Magyarországon
http://www.programturizmus.hu/kategoria-bor-programok.html

Fedezze fel Magyarország borkultúráját. Partnereink ajánlatai segítenek Önnek megtalálni a megfelelő programot legyen szó fesztiválról, pincelátogatásról vagy egyéb más, a bor témakörét érintő rendezvényről.

Borturizmus Magyarországon
Hirdetések
Oldal leírása
bor.wyw.hu: Bor katalógus: Bor honlapok, magyar borok és magyar borvidékek bemutatása. Magyar borászatok, borászati kellékek és borturizmus.
Gyűjteményünkben 353 válogatott bor témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 353 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 21221