Borászatok > Villányi borvidék > Bor - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Borászatok > Villányi borvidék > 18 weboldal. Kategória leírása: Villányi borvidék: A Villányi borvidéken található borászatok bemutatása és honlapok gyűjteménye a témakörben.

bor.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Kiss Gábor Pincészete
http://www.kisspince.hu/

A fiatal borászok között talán az első aki nem Édesapja vállalkozását folytatta, hanem az ő segítségével építette fel eme dicséretes produktumot.

Kiss Gábor Pincészete
Polgár pincészet
http://www.polgarpince.hu/

A Polgár házaspár hitvallásának legfontosabb eleme a tradíciók tisztelete a szőlőfajták kiválasztásától a borkészítésig. Polgár bor - A természet lelke.

Polgár pincészet
Bock Pincészet
http://www.bock.hu/

Bock Pincészet honlapja - Villány.

Bock Pincészet
Somogyi Pince - Villány
http://somogyipince.hu/

A Somogyi család Pincészete.

Somogyi Pince - Villány
Ősi Gábor Pincészet
http://www.osipince.hu/

Ősi Családi Pincészet és Szőlőbirtok. Vállalkozásunk, az Ősi Gábor Pincészet Villányban található és fő tevékenységi körünk a szőlőtermesztés és az ebből készült kiváló minőségű borokkal való kereskedelem. Részletes termékkínálatunkat webáruházunkban megtekintheti, ahol akár rögtön, gyorsan és kényelmesen le is adhatja megrendelését, csupán néhány kattintással. Kínálatunkban vörös és fehérborok, valamint rosék is megtalálhatók, úgy ahogy száraz, félédes, édes és desszertborok is. A szolgáltatásainkra vonatkozó részletekkel kapcsolatban keresse fel weboldalunkat, ahol megtekintheti a pincészetünkről készített fotókat is! Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.

Ősi Gábor Pincészet
Gere Pincészet
http://www.gere.hu/

Gere Pincészet - Gere Attila.

Gere Pincészet
Tiffán Imre Pincészet
http://www.tiffan.hu/

A villánykövesdi háromszintes műemlék pincesoron található három takaros pincéjükben, Tiffán Imre és Fia már a kilencedik generáció a családban, aki szőlőműveléssel és borászkodással foglalkozik.

Tiffán Imre Pincészet
Wunderlich Pincészet
http://www.wunderlich.hu/

A Wunderlich Pincészet a XXI. század borászati csúcstechnológiáit ötvözi a tradíciókkal. A létesítmény építészetileg világszínvonalú otthona a benne rejlő boroknak.

Wunderlich Pincészet
Villányi Szársomlyó Kft.
http://www.villanyiszarsomlyo.hu/

A történelem tanúságai szerint a Szársomlyó lábánál már a rómaiak elkezdték a szőlőtermesztést. Az elmúlt századokban a villányi bor világhírre tett szert.

Villányi Szársomlyó Kft.
Keller Pince
http://www.kellerpince.hu/

A Keller Pince borainak eddig odaítélt díjai már bizonyították, hogy az itt készülő borok méltó hírnökei lehetnek ennek a térségnek, de még jobb látni, hogy a fejlesztések nem állnak meg.

Keller Pince
Günzer Tamás Picészete
http://www.gunzertamas.hu/

Günzer Tamás vagyok, villányi borász vállalkozó. Végzettségem mezõgazdasági mérnök. Élethivatásomnak tekintem a szőlészetet-borászatot, melynek nagy hagyománya van a családomban.

Günzer Tamás Picészete
Jackfall Bormanufaktúra - Villány
http://www.jackfall.com/

A Jackfall Bormanufaktúrát 2001-ben alapította Horváth József és Bányai Gábor Botond. Az első években mintegy 1-3 hektár saját és műveltetett szőlő termését dolgoztuk fel, melyből 10-15 ezer palack bort készítettünk évente.

Jackfall Bormanufaktúra - Villány
Csányi Pincészet
http://www.csanyipince.hu/

Van kivételes mikroklímánk. Bordeaux-éval vetekszik. Van gazdagon termő földünk. A természet bőkezű ajándéka. Van büszke hagyományunk.

Csányi Pincészet
Tenkes Hegyközség
http://tenkeshegykozseg.hu/

Célunk hegyközségünk bemutatásán túl, hogy tagjaink számára folyamatos és naprakész információkat nyújtsunk a borvidék életét érintő változásokkal kapcsolatban.

Tenkes Hegyközség
Villányiborász.hu
http://www.villanyiborasz.hu/

Hírek, cikkek, események, programok...

Villányiborász.hu
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
bor.wyw.hu: Bor katalógus: Bor honlapok, magyar borok és magyar borvidékek bemutatása. Magyar borászatok, borászati kellékek és borturizmus.
Gyűjteményünkben 353 válogatott bor témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 353 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 21214