Borászatok > Soproni borvidék > Bor - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Borászatok > Soproni borvidék > 10 weboldal. Kategória leírása: Soproni borvidék: A Soproni borvidéken található borászatok gyűjteménye és bemutatása.

bor.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Luka Pincészet
http://www.lukawine.com/hu/aktualis

Családunk szőlőtermesztéssel kapcsolatos hagyománya évszázadokra tekint vissza. Ültetvényeink a Fertőrákos - Balf közötti dombsoron találhatóak.

Luka Pincészet
Pfneiszl Hungarian Vineyards
http://www.pfneiszl-vineyards.com/

A família már évszázadok óta mezőgazdasággal és szőlőműveléssel foglalkozik.

Pfneiszl Hungarian Vineyards
Jandl Borászat
http://www.jandl.hu/

Az egyre divatosabb minőségi borfogyasztás miatt előtérbe került a bor és annak kóstolása. Ezért a megnövekedett érdeklődés miatt szinte nap mint nap tartja a család kóstolóit, a helyi kostoló-termében illetve meghívásra házon kívül is.

Jandl Borászat
Fényes Pince
http://www.fenyespince.hu/

A Fényes családi pincészet 9 ha-on termel hat fajta szőlőt, amit maga művel, dolgoz fel és palackoz. Sopron - Présháztelep.

Fényes Pince
Dr. Szita és Fia Pincészet
http://www.szitapince.hu/

Dr. Szita és Fia Pincészetet 2000-ben alakítottuk családi vállalkozás keretein belül. Pincészetünk 9 hektáros területen gazdálkodik. Az ültetvények fajtaösszetétele (Zöld Veltelini, Kékfrankos, Merlot, Pinot Noir)...

Dr. Szita és Fia Pincészet
Gangl Borászat Pince
http://members.chello.hu/gangl.zoltan/

A család 150 éve, több generáción át foglalkozott szőlőtermesztéssel és borkészítéssel.

Gangl Borászat Pince
Taschnervin - Sopron
http://www.taschnervin.hu/

A város környékén és a Fertő tó partjára nézõ dombokon elszórtan található a kb. 11 hektáros kisbirtok, ahol Irsai Olivér, Sauvignon blanc, Pinot noir rosé, Kékfrankos, Zweigelt, Zweigelt barrique, Cabernet sauvignon és Zenit fajtákat termesztünk.

Taschnervin - Sopron
Lővér Pince
http://www.loverpince.hu/

Cégünkhöz két pince tartozik, Sopronban a Lővér Pince, illetve Balf és Fertőrákos közötti hegyen, a Présház. Szőlőt a Lővér Pincében dolgozzuk fel, míg a Présházban csak érleljük, illetve palackozzuk a bort.

Lővér Pince
Tóth Pincészet - Kőszeg
http://www.tothpinceszet.hu/

Ültetvényeink a Kőszegi-hegység legszebb dűlőiben vannak. Nagyrészük a város legnagyobb összefüggő szőlőterületén, a Kövi-dűlőben találhatók.

Tóth Pincészet - Kőszeg
Winelife borászat
http://www.winelife.hu

A Winelife Borászatot három- poncichter felmenőkkel rendelkező- soproni borász alapította 2010-ben. A borászat látványpincéje és kóstolóhelysége Fertőrákoson található, ahol megízlelhető a teljes sortiment, többek között a kuriózumnak számító olaszrizling és a késői szüretelésű Néró is.

Winelife borászat
Hirdetések
Oldal leírása
bor.wyw.hu: Bor katalógus: Bor honlapok, magyar borok és magyar borvidékek bemutatása. Magyar borászatok, borászati kellékek és borturizmus.
Gyűjteményünkben 353 válogatott bor témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 353 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 21214