Borászatok > Nagy-Somlói borvidék > Bor - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Borászatok > Nagy-Somlói borvidék > 7 weboldal. Kategória leírása: Nagy-Somlói borvidék: A Nagy-Somlói borvidéken található borászatok bemutatása és honlapok gyűjteménye.

bor.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Csordás-Fodor Borház
http://www.somlowine.com/

Borházunk saját termelésű,palackozású minőségi somlói borok értékesítésével,borkóstoltatással, borturizmussal foglalkozik.A pincészet egyszerűen megközelíthető a 8-as főútról Somlóhegy irányába lefordulva,de a borház sárga épülete már a főútról látható.

Csordás-Fodor Borház
Fazekas borpince
http://www.somlopezsgo.hu/

A Fazekas család vásárhelyi őseit már évszázadok óta somlói szőlősgazdák, vincellérek között találjuk. A Somló első szakképzett borásza is a családból került ki az 1800-as években, a mostani tulajdonos dédöregapja személyében.

Fazekas borpince
Inhauser Pincészet
http://somlobor.freeweb.hu/

Egyéni és társas utazáskor borkóstolót a pincében, hozzá harapnivalót a vadászteremben szolgálunk fel.teleink: Fatányéros, Kemencés csülök, Gulyás, és egyedi kérésre, különleges grill ételek. Látogasson meg bennünket, szívesen látjuk!

Inhauser Pincészet
Spiegelberg Borpince
http://www.spiegelberg.hu/

Spiegelberg Borpince a jövőben csak koncentrált, nagy értékű borokat kíván előállítani. Csak saját termesztésű hagyományos szőlőfajtákat - olaszrizling, juhfark és furmint - dolgoz fel, és fahordós érlelés után tölt palackba.

Spiegelberg Borpince
Károly gazda somlói kispincéi
http://www.juhfark-bortura.hu

Somló gyönyörű történelmi borvidékén alkotom különleges kézműves boraimat.Oxidatív fahordós érlelésű minerális jegyekkel bíró száraz fehér borok kerülnek a kóstoló pohárba ha ön kedves borszerető barátom meglátogatja pincémet. Somlói borok vásárlására, / juhfark,hárslevelű,olaszrizling / kóstolására,bortúrákra,van lehetőség pincészetemnél.

Károly gazda somlói kispincéi
Tornai Pincészet
http://www.tornaipince.hu/

Tornai Pincészet - Somló-hegy. A Tornai család 1946 óta borászkodik a síkvidékbõl kiemelkedõ Somló hegyen. Tornai Endre az alapító egykoron alig egy holdas birtokon kezdte el a szõlõmûvelést és borkészítést. Napjainkra a birtok mérete 54 hektár termõterületre bõvült és immáron a harmadik generáció is kiveszi részét a pince mindennapi munkájából.

Tornai Pincészet
Barcza Pincészet
http://barczabor.hu/

Családom már több generáció óta foglalkozik borászattal, azóta egy dolog változatlan, a szőlő iránti hűség. Jelenleg a Somló-hegy déli oldalának bazaltorgonáinak tövében várjuk kedves vendégeinket, akik a borkóstolás keretében furmintot, juhfarkot, hárslevelűt és olaszrizlinget ízlelhetnek meg, illetve vásárolhatnak.

Barcza Pincészet
Hirdetések
Oldal leírása
bor.wyw.hu: Bor katalógus: Bor honlapok, magyar borok és magyar borvidékek bemutatása. Magyar borászatok, borászati kellékek és borturizmus.
Gyűjteményünkben 353 válogatott bor témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 353 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 21221