Borászatok > Móri borvidék > Bor - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Borászatok > Móri borvidék > 4 weboldal. Kategória leírása: Móri borvidék: A Móri borvidéken található borászatok gyűjteménye és bemutatása.

bor.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Bársonyos-Mór Borászat
http://barsonyos-wine.fw.hu/

Az Ászár-Nezsmélyi és a Móri borvidéken tevékenykedő pincészetet két már korábban is szőlőtermeléssel foglalkozó, vállalkozó szellemű szakember hozta létre, Balázs Sándor növényvédelmi mérnök és Gesztesi János kertészmérnök.

Bársonyos-Mór Borászat
Geszler család pincéje
http://geszlerpince.hu/

A Móri borvidéken családunk több, mint négy generáción keresztül foglalkozik borkészítéssel a sváb hagyományok szerint. Szeretettel várjuk családias hangulatú pincénkben, ahol megkóstolhatja Móri Ezerjónkat - amely 2005-ben elnyerte Mór város bora címet.

Geszler család pincéje
Móri Borvidék
http://www.moriborvidek.hu/

Hazánk 22 borvidéke közül méretében a kisebb, hírnevét tekintve a jelentősebb borvidékek közé tartozik a Móri borvidék. Móri borvidék borai jellemzően fehérborok.

Móri Borvidék
Sáfrán Pince
http://www.safranpince.hu/hu/index.php

Családunk 2 hektár szőlőterületen gazdálkodik, ahol fő fajtáink az Ezerjó, Rajnai Rizling, Olaszrizling, Chardonnay és Cserszegi Fűszeres, emellett Rizlingszilváni, Tramini, Zweigelt, Kékfrankos és Cabernet Franc is megtalálható.

Sáfrán Pince
Hirdetések
Oldal leírása
bor.wyw.hu: Bor katalógus: Bor honlapok, magyar borok és magyar borvidékek bemutatása. Magyar borászatok, borászati kellékek és borturizmus.
Gyűjteményünkben 353 válogatott bor témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 353 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 21221