Borászatok > Etyek-Budai borvidék > Bor - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Borászatok > Etyek-Budai borvidék > 9 weboldal. Kategória leírása: Etyek-Budai borvidék: Az Etyek-Budai borvidéken található borászatok gyűjteménye és bemutatása.

bor.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Simon Panzió és Borház
http://www.simonessimon.hu/

Kóstolja meg minőségi borainkat pincészetünkben, mely tagja a Velencei-tó környéki Borút Egyesületnek, és az Etyek-Budai borvidékhez tartozik!

Simon Panzió és Borház
Nyakas Pince
http://www.nyakas.hu

Pincészetünknek a Nyakas-hegy lábánál meghúzódó kicsiny település ad otthont, amelyet nemes egyszerűséggel "Tök"-nek hívnak. A Budai borvidéki körzet szőlő- és borkultúrája évszázados múlttal, gazdag hagyományokkal rendelkezik.

Nyakas Pince
Etyeki Kúria
http://etyekikuria.hu/

A pincészet 10 ha saját szõlõbirtokon és 15 ha termeltetésben müvelt szõlõterületen gazdálkodik.Csodálatos Királyleányka ültetvények is találhatók az Öreghegy déli lejtõin.

Etyeki Kúria
Velezvin Borászati Kft.
http://www.velezvin.hu/

A cég igen sokrétû tevékenységet folytat a borászat terén.Szõlõtermelõ maga mûveli szõlejét,több száz hektáros területen termel,amivel biztosítja a borkészítéshez szükséges mindenkor gondosan nevelt szõlõfürtöket

Velezvin Borászati Kft.
Kattra Pincészet
http://www.etyekibor.hu

Borházunkban 10-30 fős társaságokat tudunk fogadni borkóstolóra, borbemutatásra,előzetes egyeztetés alapján.Borbemutatás, borkóstoltatás külső helyszínen.Programok szervezése Etyeken igény szerint.

Kattra Pincészet
Tátrai Pincészet
http://www.tatraipinceszet.hu/

A Tátrai pincészet családi vállalkozás 1994-ben alapítva. A saját termelésű szőlőből készült bort részben hagyományos pincében és fahordóban, részben felszíni bortárolóban tartályokban érleljük.

Tátrai Pincészet
Csóbor Borpince
http://www.csoborpince.hu/

Szőlőtermesztéssel és borászattal 1990-ben kezdtünk el foglalkozni. A családi vállalkozáshoz tartozó szőlőterületet folyamatosan bővítjük, jelenleg 10 hektáron gazdálkodunk. Ültetvényeink a Velencei-tó északi és déli oldalán találhatóak.

Csóbor Borpince
Pozsonyi Pince
http://www.pozsonyipince.hu

Kis borászatunk elkötelezett híve a minőségi bor készítésének. Kizárólag kiváló minőségű szőlőből, a hagyományos és modern borkészítési technológiák ötvözésével készítjük borainkat.

Pozsonyi Pince
Kattra Pincészet - Etyek
http://www.etyekibor.hu/

A 12 éves pincészetünk szőlő- ültetvényei az Etyeki- dombság területein helyezkednek el.

Kattra Pincészet - Etyek
Hirdetések
Oldal leírása
bor.wyw.hu: Bor katalógus: Bor honlapok, magyar borok és magyar borvidékek bemutatása. Magyar borászatok, borászati kellékek és borturizmus.
Gyűjteményünkben 353 válogatott bor témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 353 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 21214