Borászatok > Balaton-felvidéki borvidék > Bor - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Borászatok > Balaton-felvidéki borvidék > 6 weboldal. Kategória leírása: Balaton-felvidéki borvidék: A Balaton-felvidéki borvidéken található borászatok bemutatása és honlapok gyűjteménye.

bor.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Pálffy Pince
http://www.palffypince.hu/

Pincénk és szőlőterületeink a Balaton-felvidéki borvidéken, a Káli medencében, a Fekete-hegy déli lejtőin a Kishegy, Cserekút, Kisgyepű és Csákvölgy dűlőiben fekszenek.

Pálffy Pince
Istvándy Jenő Pincészete - Szentbékkálla
http://www.istvandy.eoldal.hu/

Pincészetünk Magyarország legnagyobb tavának, a Balatonnak északi partján fekszik, a szépségéről és természeti kincseiről híres Káli medence szívében, Szentbékkállán. A család jelenleg 10 hektár szőlőterületen gazdálkodik, és főként a borvidéken csodálatos ízeket adó Chardonnay, Olaszrizling és Királyleányka szőlőfajtákkal dolgozik, melyből több évjárat és technológiai eljárással készült borszekció is helyet kap a palettán. Célunk, hogy az országra és a borvidékre jellemző borászati tradíciókat megőrizve és a modern technikákat és technológiákat felvonultatva kiváló és egyedi borokat hozzuk létre, hogy minden alkalomra – kezdve a baráti beszélgetésektől egészen a különleges ünnepekig – a megfelelő bort tehessük az Önök asztalára.

Istvándy Jenő Pincészete - Szentbékkálla
Vivamus
http://www.vivamus.hu/

Minőségi és különleges minőségű boraink folyamatosan borversenyeken vesznek részt és azokon rendszeresen díjakat nyernek.

Vivamus
Kál-Vin Pincészet Kft.
http://www.kali.hu/kal-vin/

Borászati üzemünket Révfülöpön a hagyományosan "Mákvirág" pincének nevezett 100 éves épületegyüttesbõl fejlesztettük, amely jól megközelíthetõ, teljes infrastruktúrával ellátott helyen található.

Kál-Vin Pincészet Kft.
Sáry Kálmán Borászat
http://boraszat.atw.hu/

Sáry pincészet,éves 1000-1500 liter kapacitásával a kis bortermelõk közé tartozik.Célunk elsõsorban, hogy jó minõségû borok elõállítása.

Sáry Kálmán Borászat
istermelők Szövetkezete Vonyarcvashegy
http://www.seffer-imre.axelero.net/index.htm

A közel 200 éves pincénk az egykori Festetics családi birtok része volt. Szövetkezetünk 26 éve vásárolta meg, felújította, bővítette, korszerűsítette.

istermelők Szövetkezete Vonyarcvashegy
Hirdetések
Oldal leírása
bor.wyw.hu: Bor katalógus: Bor honlapok, magyar borok és magyar borvidékek bemutatása. Magyar borászatok, borászati kellékek és borturizmus.
Gyűjteményünkben 353 válogatott bor témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 353 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 21214