Borászatok > Ászár-Neszmélyi borvidék > Bor - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Borászatok > Ászár-Neszmélyi borvidék > 4 weboldal. Kategória leírása: Ászár-Neszmélyi borvidéken található borászatok gyűjteménye. Az Ászár-Neszmélyi borvidék bemutatás.

bor.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Bencekúti Pincészet
http://www.bencekut.hu

Az Ászár-Neszmélyi borvidékhez tartozó Kesztölc, gyönyörű hegyvidékes környezete nyújt otthont pincészetünknek.Az Öreg-hegy dél-nyugati lejtői, mészkő alapú talaja, és a sziklás Fekete-hegyoldal kiváló és egyedi mikroklímát teremt szőlészetünknek.

Bencekúti Pincészet
Turay Pincészet - Baj
http://www.turaypince.hu/

A szőlőművelését és a borászati munkákat Turay István vezeti. A minőségi szőlőművelést és bor készítést a megalapozott tudás és az elhivatottság teszi lehetővé, ezt bizonyítják a már elért eredményeik.

Turay Pincészet - Baj
Hilltop Borászat
http://www.hilltop.hu/

Szeretettel várja a pihenni és szórakozni vágyó vendégeket a Hilltop Borhotel és Étterem lelkes csapata.Magyarország legszebb dunai panorámával rendelkező éttermében változatos ízekkel és sokszínű programokkal találkozhat minden érdeklődő.

Hilltop Borászat
Korom Családi Borászat - Kesztölc
http://korombor.hu/

Kesztölc az ország egyik legkiválóbb termőhelye. Itt a könnyű, üde rozétól kezdve a tömör késői szüretelésű desszertborig mindent meg lehet termelni.

Korom Családi Borászat - Kesztölc
Hirdetések
Oldal leírása
bor.wyw.hu: Bor katalógus: Bor honlapok, magyar borok és magyar borvidékek bemutatása. Magyar borászatok, borászati kellékek és borturizmus.
Gyűjteményünkben 353 válogatott bor témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 353 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 21214