Borászati kellékek > 2. oldal > Bor - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Borászati kellékek > 2. oldal > 24 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Bor témájú merített papír nyomatok
http://www.meritettpapir.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=34&Ite ...

Valódi, boros témájú kézzel merített papír nyomatok. Az antik hatású, A/4-es méretű, egyesével vakdomborral díszített merített papírokon olyan kedvelt idézeteket, bölcsességeket, humoros mondásokat talál mint a Pince köszöntő, Borivó tízparancsolata, Borász "Hiszek egy", A magyar bor, Hogyan készül a jó bor, Bor története. A termékeket viasznyomtatással készítjük, így akár borospincében is elhelyezhető, csepp, pára hatására nem mosódik el, a nyomat évtizedek múlva is tökéletes marad.

Bor témájú merített papír nyomatok
pH mérők Borászati célokra
http://www.adwa.hu

A pH- és EC - mérés a kertészkedésben és mezőgazdaságban kiváltotta a falusi felhasználók gyors növekedését. pH-t kell mérni akváriumban, medencében, kerti-tóban, ha biztosítani akarjuk a megfelelő feltételeket vízminőségének. pH-méréssel kell elindítani a cefre érését, másképpen nem pálinkát kapunk, hanem ecetet. A bor előállítása sem lehetséges pH-mérés nélkül, de sajtgyártás, tejtermékek előállítása, a konzerválás is igényli a pH-mérést.

pH mérők Borászati célokra
Borászati és cefre refraktométer
http://kezirefraktometer.hu/spl/910213/Boraszati_es_cefre_refraktometerek

Webáruházunkban nagy pontosságú, professzionális digitális és kézi refraktométereket talál. Nálunk biztosan megtalálja az Ön feladatához legmegfelelőbbet, hiszen a precíz ipari mérőműszereink mellett kínálunk egyszerűbb, otthoni használatra alkalmas kézi hordozható refraktométerek is. A refraktométerek segítségével mérhető a fény törésmutatója (%BRIX) különböző oldatokban (mustban, cefrében, gyümölcsökben, mézben stb.). Ha nem sikerülne megtalálni a legjobb műszert, keressen minket bátran, mert beszállítóink termékskálája sokkal nagyobb, mint az oldalunkon bemutatott termékek. Nem csak árusítjuk ezen mérőműszereket, de mellékeljük hozzájuk a tudást is, így szakmai tanácsadással segítünk Önnek a vásárlásnál.

Borászati és cefre refraktométer
Kézi pH mérő
http://www.phlabor.hu/13-gazdasagos-kezi-ph-merk

Cégünk gazdaságos megoldásokat kínál a víz minőségének ellenőrzésére (kézi pH-, ORP- mérők), talaj és tápoldatok gyors és precíz pH- és EC- mérésére. Ajánlataink között biztosan talál Önnek árban és minőségben megfelelő megoldást a talaj, tápoldatok, öntözővizek, hús, tej és tejtermékek, valamint bor pH és hőmérséklet meghatározására.

Kézi pH mérő
Bí-Bor-Ász Szaküzlet
http://www.bi-bor.hu/

Borászati szakkelléket keres? A Bí-Bor-Ász Kft. webáruháza széles körű és magas minőségű kínálattal szolgál kedves vevőinek már közel húsz éve. A legjobb minőségű borászati eszközöket forgalmazzuk. Webáruházunkban nagy választékkal várjuk megrendelőinket.

Bí-Bor-Ász Szaküzlet
Borászati pH mérő
http://www.gazdauzlet.hu/spl/451416/Boraszati-meresek

A modern technika gyors fejlődésének következményeként már kistermelőknek is elérhető nagyon sok mérési lehetőség, amelyek tudományos alapra helyezhetik a növénytermesztést, a bor, a pálinka, a méz, vagy a lekvár készítését. Webáruházunkban ezeket a mérőműszereket találja széles választékban.

Borászati pH mérő
Borászati termékek - borkezeles.hu
https://borkezeles.hu/boraszati-webshop/kategoriak

Borászati webshopunkat azon elgondolás alapján hoztunk létre, hogy minél több minőségi, ugyanakkor hasznos borkezelési termékkel töltsük meg virtuális polcainkat. Nálunk a hobbiborászok éppúgy megtalálják, amit keresnek, mint azok, akik már professzionálisabb szinten űzik a borkészítést. Érdeklik a részletek? Böngésszen borászati webshopunkon, ahol nemcsak vásárolhat, de hasznos tanácsokat is olvashat a borkezelésről. Ha kérdése van, szakértőink állnak a rendelkezésére – vegye fel velünk a kapcsolatot!

Borászati termékek - borkezeles.hu
Borászati webáruház
http://www.borkeszites.hu/

A Borászati webáruház minden borkészítéshez szükséges kiegészítőt és kellékek forgalmaz, melyekhez kedvező árakon és gyors házhoz szállítással juthat hozzá. Tekintse meg oldalunkat a részletekért és termékeinkért!

Borászati webáruház
Strapabíró bortartály forgalmazása
http://zsombi-plast.hu/uszofedeles-bortartaly/

Tartályaink készítéséhez modern alapanyagokat használunk, hogy a végeredmény a legmagasabb elvárásoknak is megfeleljen. Gyártunk OÉTI engedéllyel rendelkező termékeket, kínálatunkban szerepel bortartály is. Emellett esővíz tartály és szennyvíztartály készítésével is foglalkozunk. Vállaljuk korábbi, akár más anyagból gyártott tartályok műanyaggal való bélelését. Főként élelmiszeripari, mezőgazdasági, vízgazdálkodással és szennyvízkezeléssel foglalkozó cégekkel dolgozunk, de egyéb célokra is gyárthatunk tartályokat.

Strapabíró bortartály forgalmazása
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
bor.wyw.hu: Bor katalógus: Bor honlapok, magyar borok és magyar borvidékek bemutatása. Magyar borászatok, borászati kellékek és borturizmus.
Gyűjteményünkben 353 válogatott bor témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 353 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 21218