Borászatok > Badacsonyi borvidék > Bor - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Borászatok > Badacsonyi borvidék > 10 weboldal. Kategória leírása: Badacsonyi borvidék: A Badacsonyi borvidéken található borászatok gyűjteménye és bemutatása.

bor.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Szeremley Pincészet
http://www.szeremley.com/

Központi telephelyünk Badacsonytomaj Fő u. 51-53. alatt található. Eredetileg borászatnak épült, majd az 1970-es évektől Az Etüd (Pepsi Cola) üzeme lett. Ekkor több könnyű szerkezetű és a környezettől elütő stílusú épület is épült a területen.

Szeremley Pincészet
Nyári Pince
http://www.nyaripince.hu/

A Nyári Pince borait rendre, arany,- ezüst és bronz éremmel díjazzák a helyi és országos borversenyeken.

Nyári Pince
Varga Pincészet
http://www.vargabor.hu

A badacsonyörsi hegy lábánál, a Balaton és a környező hegyek által körülölelt természeti kör- nyezetben található csa- ládunk borászati üzeme. A szőlőművelésnek és borászatnak ezen a tájon több ezer éves történelmi múltja van.

Varga Pincészet
Borbarátok Pincészet
http://www.borbaratok.hu/

Borkóstolónkat saját pincénkben (a Borbarátok Vendéglő pincéjében) vagy a Szegedy Róza ház pincéjében tartjuk saját termelésű és palackozású borainkból.

Borbarátok Pincészet
Sipos Borház
http://www.siposborhaz.hu

A Borház folyamatosan bővül, 1999-ben készült el a Fertályos Pince , 2003 tavaszán pedig a Sipos vendégház és Borozó, így a Badacsonyi Borút és a balatoni borturizmus egyik minősített állomása lett. A borozó 80 főnek nyújt borkóstolási lehetőséget.

Sipos Borház
Istvándy Pincészet
http://www.istvandy-pinceszet.hu/

A pince és az egyedi vendéglátás emlékezetes helyszíne, baráti társaságoknak,családi ünnepeknek, céges rendezvényeknek,üzleti megbeszéléseknek.

Istvándy Pincészet
Váli Péter borászata - kézműves borok Badacsonyörsről
http://www.valibor.hu

Váli Péter borászata Badacsonyőrsön. Badacsonyi kézműves borok, értő kezekből. Elsősorban fehérborokat termelő családi borászat a Balaton mellett. Borversenyek elismerései garantálják a minőséget.

Váli Péter borászata - kézműves borok Badacsonyörsről
Szent Antal Pince
http://www.szentantalpince.hu/

Szigliget a Tapolcai-medence déli részének egyik legszebb és leglátogatottabb kirándulóhelye, a badacsonyi borvidék része. A kis falu és a tanuhegyek között tornyosuló középkori vár mindig is kedvelt uticélja volt a kirándulóknak.

Szent Antal Pince
Pacsi Borászat
http://www.viktoria-haz.hu

A Balaton északi partján, a Badacsony-hegytől keletre, Révfülöp községtől 5 km-re, a 71-es út mentén található Ábrahámhegy. 2,8 km-es tóparti szakasz, 7 km2 terület és 5 km2 vízfelület tartozik a településhez.

Pacsi Borászat
Domaine Edegger
http://www.domaine-edegger.com

Domaine Edegger
Hirdetések
Oldal leírása
bor.wyw.hu: Bor katalógus: Bor honlapok, magyar borok és magyar borvidékek bemutatása. Magyar borászatok, borászati kellékek és borturizmus.
Gyűjteményünkben 351 válogatott bor témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 351 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 21065