Borászatok > Ászár-Neszmélyi borvidék > Bor - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Borászatok > Ászár-Neszmélyi borvidék > 4 weboldal. Kategória leírása: Ászár-Neszmélyi borvidéken található borászatok gyűjteménye. Az Ászár-Neszmélyi borvidék bemutatás.

bor.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Bencekúti Pincészet
Bencekúti Pincészet
http://www.bencekut.hu

Az Ászár-Neszmélyi borvidékhez tartozó Kesztölc, gyönyörű hegyvidékes környezete nyújt otthont pincészetünknek.Az Öreg-hegy dél-nyugati lejtői, mészkő alapú talaja, és a sziklás Fekete-hegyoldal kiváló és egyedi mikroklímát teremt szőlészetünknek.

www.bencekut.hu
Turay Pincészet - Baj
Turay Pincészet - Baj
http://www.turaypince.hu/

A szőlőművelését és a borászati munkákat Turay István vezeti. A minőségi szőlőművelést és bor készítést a megalapozott tudás és az elhivatottság teszi lehetővé, ezt bizonyítják a már elért eredményeik.

www.turaypince.hu
Hilltop Borászat
Hilltop Borászat
http://www.hilltop.hu/

Szeretettel várja a pihenni és szórakozni vágyó vendégeket a Hilltop Borhotel és Étterem lelkes csapata.Magyarország legszebb dunai panorámával rendelkező éttermében változatos ízekkel és sokszínű programokkal találkozhat minden érdeklődő.

www.hilltop.hu
Korom Családi Borászat - Kesztölc
Korom Családi Borászat - Kesztölc
http://korombor.hu/

Kesztölc az ország egyik legkiválóbb termőhelye. Itt a könnyű, üde rozétól kezdve a tömör késői szüretelésű desszertborig mindent meg lehet termelni.

korombor.hu
Oldal leírása
bor.wyw.hu: Bor katalógus: Bor honlapok, magyar borok és magyar borvidékek bemutatása. Magyar borászatok, borászati kellékek és borturizmus.
Gyűjteményünkben 356 válogatott bor témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 356 | Várakozó linkek: 5 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 21160